Tiskovna konferencija povodom skorog zatvaranja kupališne sezone Objavljeno: 07. 09. 2018 - 08:57

U četvrtak 6. rujna 2018. velikogrđevačke bazene posjetio je župan Damir Bajs sa suradnicima povodom skorog zatvaranja i rezimiranja ovogodišnje sezone kupanja na Bazenima Veliki Grđevac.

Na bazenima su ga dočekali načelnik općine Veliki Grđevac, Marijan Dautanac, kao i ravnatelj Kulturnog centra Mato Lovrak, Marko Vodopija.

Nakon obilaska bazena održana je tiskovna konferencija na kojoj su se složili kako će i ova, 3. kupališna sezona završiti uspješno, kako financijski, tako i što se tiče društveno korisnog djelovanja.

Ove sezone bazene je posjetitlo 20 tisuća posjetitelja, što je izvrsna brojka ukoliko se u obzir uzmu loše vremenske prilike početkom ljeta.

Što se tiče financijskog aspekta, bazeni bilježe prihod od 286 tisuća kuna, dok troškovi iznose 275 tisuća kuna.

Župan Damir Bajs pohvalio je rad vodećih ljudi Bazena Veliki Grđevac, te iskazao zadovoljstvo djelovanjem SRC-a od njegovog otvaranja 2016. godine do danas.

Općinski načelnik Marijan Dautanac istaknuo je kako mu je posebno drago što su svi posjetitelji s bazena otišli pozitivnog dojma, te svi imaju namjeru vratiti se i iduće sezone. Također, načelnik je istaknuo kako je društvena korist Bazena Veliki Grđevac veća od bilo koje druge, ali napomenuo je i kako je s financijske strane sezona bila dobra.

Ravnatelj Kulturnog centra, Marko Vodopija, također je rekao kako je zadovoljan sezonom, ali i istaknuo da je osim kupanja, na Sportsko rekreacijskom centru Veliki Grđevac ove sezone bilo i raznih drugih aktivnosti i sadržaja, kao što su dva teniska turnira, škola tenisa koja je pokrenuta ove sezone, noćno kupanje, a u konačnici i škola plivanja koju je pohađalo 24 djece.

Treba reći i kako je najposjećeniji dan kupališne sezone bio 5. kolovoza kada je prodano 1197 ulaznica za bazene.

Bazeni su otvoreni do 15. rujna, pa svakako iskoristite još malo lijepih dana koje meteorolozi najavljuju za uživanje na bazenima.

 

Galerija slika:

  Povratak na sve članke